Løver delte penge ud
overækkelse_skovlunde_kirke_7.jpg
Hospitalsklovnene takkede for donationen og så skal man jo have en næse. Foto: Flemming Schiller
velgørenhed Der blev delt milde gaver ud i Skovlunde torsdag den 4. juni, da Lions Skovlunde holdt reception i forbindelse med sit 35 års jubilæum.

Det var nemlig ikke bare medlemmerne, der smagte på fødselsdagskagen. Der var i samme forbindelse arrangeret donationer til gode formål, som det hører sig til i Lions.

Formand Ole Rubach delte sammen med borgmester Jesper Würtzen (A) penge ud.
Der var i alt 75.000 kroner til uddeling, hvor 25.000 kroner gik til børnehospice på Sct. Lucas stiftelsen. Dernæst fik hospitalsklovnene 10.000 kroner, der i øvrigt også vil blive tilknyttet børnehospice på Sct. Lucas, når det er færdigt.

Endelig var der også penge til de lokale, som for eksempel spejderne, fritidscentret Ellekilde og kirkens ungdomskor, ligesom der var midler til festlagkage til plejehjemmene og førtidspensionister i kommunen fik midler til materialer til maling. Som et ekstra krydderi kom én af hospitalsklovnene forbi i fuldt ’ornat’ for at modtage pengene.

Dermed blev det en dobbelt glædelig dag for både Lions, der kunne fejre sin halvrunde dag, og for en række organisationer, der kunne nyde godt af pengene.

overækkelse_skovlunde_kirke_1 overækkelse_skovlunde_kirke_2 overækkelse_skovlunde_kirke_3 overækkelse_skovlunde_kirke_4 overækkelse_skovlunde_kirke_5 overækkelse_skovlunde_kirke_6 overækkelse_skovlunde_kirke_8 overækkelse_skovlunde_kirke_9 overækkelse_skovlunde_kirke_10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *