Kulturhus Måløv indvier den nye sal
Ny-sal-copy.jpg
Borgmesteren klipper snoren til Kulturhus Måløvs nye sal på lørdag klokken 11. Foto: kulturhuset
fest Lørdag den 6. juni er et festdag i Måløv - ikke mindst fordi kulturhusets nye sal bliver indviet.

På lørdag står arrangementerne i kø i Måløv: Foreningernes Dag, børneloppemarked og plantebyttedag. Men som ekstra krymmel på lagkagen er der også inviteret til fest i Kulturhus Måløv, som holder officiel indvielse af den nye sal, der gennem det sidste halve år har været under opbygning.

Mange af områdets borgere har fulgt byggeriet og er kommet med gode ideer til, hvordan alle i byen kan få bedst mulig glæde ud af det nye samlingssted, der nu endelig står klar til indvielsen.
Kulturhuset holder lukket tirsdag til fredag i denne uge på grund af tekniske ombygninger og den sidste klargøring af salen, men slår altså dørene op igen på lørdag.

Festligt program

Festlighederne skydes i gang klokken 11 med en åbningstale ved Ballerup Bibliotekernes bibliotekschef Ravinder Kauer. Derefter klipper borgmester Jesper Würtzen snoren over og giver salen et par ord med på vejen.

Herefter vil brugerådsformand Anders Videriksen holde en kort tale. Og klokken 11.30 er der underholdning for børn og barnlige sjæle i en times tid, når Ballon Smeden laver de vildeste ballonfigurer og sjoveste ballondyr.

Klokken 12 serveres der sandwich og lidt koldt at drikke, mens levende musik ved Fat Fingers vil skabe hyggestemning for de forhåbentlig mange kommende brugere af byens nye sal.

Endelig er børnebiblioteket naturligvis også som altid åbent til fri leg for de mindste, og man kan også gå udenfor og bytte planter, ose på børneloppemarkedet eller finde sig en ny fritidsaktivitet ved foreningernes dag på plænen foran den nye sal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *