Kan man tro på vores borgmester?
debat I et brev til ”Kære borger…” skriver han (borgmester Jesper Würtzen, red), at de borgerlige går til valg på at ”skære i velfærden med nulvækst”.

For det første går de ikke til valg på at skære i velfærden (men på at omprioritere), for det andet vil Dansk Folkeparti ikke acceptere nulvækst (men have nogenlunde samme vækst som A). Det går nok som med de radikale i det nuværende regeringsgrundlag; men der er ikke givet løfter denne gang.

Würtzen taler også om ”de næste mange år” og ”en lang årrække”. En valgperiode er som bekendt kun på højst fire år; men ok, han synes måske også, at den nu snart overståede valgperiode har føltes meget lang.

Hvordan han så i øvrigt når frem til de 150 ansatte, Løkke påstås at ville fyre, står fuldstændig hen i det uvisse. Rablende useriøst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *