Kære folkevalgte i Ballerup Kommune
debat Det er kommet mig for øre, at man fra Teknik og Miljø blankt afviser at sætte et højt hegn op ved Skovvej.

Hvordan er det lige, at sikkerheden kommer først for vores medlemmer og borgere i kommunen, som Helle Tiedemann ellers så pænt udtrykker det i sine udtalelser?

Jeg som medlem af fodbold klubben BFCL (Ballerup Fodbold Club Lundegården) og formand kunne godt tænke mig at jer folkevalgte for en gangs skyld ville komme med et ærligt svar og ikke det sædvanlige politiske udenomssnak på følgende:

Man tilbyder fodboldklubben et klubhus med kun to omklædningsrum, vi har pigehold, damehold, børnehold, ungdomshold og seniorhold i alt cirka 350 medlemmer – vores klubhus er normeret til max. 100 medlemmer.

Vores baner er ødelagte og nedslidte og næsten umulige at spille på og der er huller i vores mål.

På Jonstrupvej ligger der en stor sø cirka 10 meter fra banen, hvor man i øvrigt har fjernet alt bevoksningen, så der er fri adgang ned til – hvilket er til stor fare for børn og unge når de sparker bolde derned hvilket er uundgåeligt – i den anden ende bliver bolde sparket ud på Jonstrupvej, hvilket også udgør stor fare.

På Skovvej står vi med et anlæg, som skulle være forsøgt renoveret – men med det resultat at det er værre end før man gik i gang – og som har taget over et år. Vi har intet hegn ud til vejen som du/i ved, og så har vi en bane ved Skovmarkskolen som er totalt ødelagt.

Det skal lige nævnes at banen ved Jonstrupvej og Skovmarkskolen ligger 800 meter fra klubben i hver sin retning.

Alle disse ting har vi påpeget for kommunen i flere år og vi har påpeget, at det gør det næsten umuligt at holde på vores medlemmer med disse ringe vilkår, og det leder mig så til mit spørgsmål:

Ønsker kommunen overhovedet, at der skal ligge en fodboldklub der? Ønsker kommunen virkelig at tilbud om aktiviteter skal sløjfes i disse områder? Man ved jo godt, hvad der sker med de unge, hvis de ikke har disse tilbud. Så hænger de på gadehjørner og udøver hærværk og så videre.

Hvis man fortsat ønsker, at der skal være en fodboldklub i Lundegården, så er det virkelig på tide, at der sker noget. I kan ikke blive ved med at se passivt til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *