Kæmpe forløsning for Måløv
Måløv-fodbold2.jpg
fodbold Søndag eftermiddag lagde en velpræpareret grønsvær i Damgårdsparken scene til et vigtigt opgør.

For Måløv gjaldt det om at distancere forfølgerne fra Brede, og for Tyrkisk KIF var det kampen for overlevelse. Der var dog kun spillet ti minutter inden hjemmeholdet måtte nedlægge Kim Finch Andersen i feltet, et spark han selv tog sig af og 1-0 til Måløv.

Et lille kvarter senere er selv samme Kim Finch Andersen på spil, og via undersiden af overliggeren bliver han oplægger til Julian McFarlanes femte sæsontræffer, da han sender bolden ind i et tomt mål på returen.

Ti minutter senere er den gal igen. Vladimir Radivojsa tager sagen i egen hånd, og sætter tre TKIF spillere, inden han placerer bolden fladt i det lange hjørne.

Stillingen holdt til halvleg. I 2. halvleg var det et opgivende hjemmehold, som kun sporadisk bed fra sig. I den anden ende kiksede hjemmeholdets keeper en kort pasning, som Vladimir Radivojsa hurtigt opsnappede, han spillede på tværs, og her stod Kim Finch Andersen klar til at sende bolden i det tomme mål.

5-0 blev det også ved selv samme Kim Finch Andersen, som på et fladt indlæg af Nicklas Lind Jørgensen, satte hælen på, og bolden strøg i mål.

Kronen på værket blev sat med 10 minutter tilbage, da Bjarke Balling scorede direkte på frispark. Dermed vandt Måløv 6-0 og sluttede en hård maj måned af med manér. På lørdag gælder det den direkte duel om 1. pladsen mod Hjorten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *