I kø fra morgenstunden
rosenlundskolen_valg_2015_5.jpg
Der var måske ikke tætpakket i hallen på Rosenlundskolen. Men der var et konstant flow af vælgere. Der var endda lang kø fra morgenstunden. Foto: Foto: Flemming Schiller.
FV15. Det ser ud til, at vælgerne rigtig gerne vil stemme ved dette folketingsvalg.

Midt på dagen i silende regnvejr, var der en pæn trafik ved Rosenlundskolen i Skovlunde, hvor vælgere i alle aldre gik ind og ud af stemmeboksene. Interessen har været stor fra morgenstunden og bekræfter tendensen fra Grantoften.

»Da jeg åbnede valgstedet her på Rosenlundskolen i morges klokken 9 stod der over 50 mennesker i kø – jeg tror aldrig jeg har set så mange før. Interessen for at stemme er rigtig stor og jeg tror det handler om, at valget er så tæt, så vælgerne føler, at deres stemme rent faktisk kan gøre en forskel,« siger Tom Nielsen, formand for Kultur- og fritidsudvalget og valgformand på Rosenlundskolen.

Valget er i gang og borgerne i Ballerup strømmer til valgboksene og bidrager i den grad til, at valgdeltagelsen kan blive høj i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *