Harrestrup Ådal tilgængelig for alle?
Debat For år tilbage blev der lavet lokalplan for Harrestrup Ådal, hvori der indgik etablering af nye stier og nedlæggelse af andre. Der blev lavet en sti til Svanesøen øst om golfklubbens hus, som med tiden skal erstatte stien vest om golfklubben. Planen er at etablere en sø på vest-stiens laveste punkt.

Nu er den frie passage forhindret på den nye øst-sti, idet dyre-folden er udvidet, med et meget lille stykke, og der er sat kvæglåger op, som besværliggør passage med cykel, barnevogn, rullestol og andet handikapkøretøj. Trist, for øst-stien indgår i alle tre anbefalede motionsruter.

Det er jeg rigtig ærgerlig over, for jeg bor og færdes i området , hvilket jeg har tænkt mig at blive ved med. Lige nu kan jeg godt åbne kvæglågerne, for jeg er mobil, men havde min far stadig levet, ville min gåture med ham i kørestol, betyde vi ikke kunne vælge motionsruterne rundt.

For når vest-stien bliver oversvømmet, kan man kun gå til Svanesøen fra Larsbjerggård, hvis man er i et handikapkøretøj.

Jeg har skrevet til kommunen som siger: »Vælg en alternativ rute«. Men den (vest-stien) bliver oversvømmet.

Det er ærgerligt, at en lille bitte udvidelse af kvægfolden er så vigtig, at brugen af motionsruterne for nogle borgere forringes. Er det ikke en ommer Ballerup kommune?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *