Guld til Jonstrups basketdrenge
basketdrenge-u10-copy.jpg
U10-drengene fra Jonstrup Basket vandt guld ved sæsonens sidste store stævne i Hørsholm. Foto: Privatfoto
Basketball Jonstrups U10 basketdrenge stillede med to hold til sæsonens sidste store stævne Hørsholm Minifestivalen. Det blev en spændende weekend med mange gode kampe og masser af hygge i pauserne mellem kampene.

Det ene af Jonstrups hold, bestående primært af unge nye talenter i U10 truppen, endte på en syvende plads ud af 10 hold. De nye spillere fik mange gode erfaringer med hjem, og uanset hvor svær en modstander, var kampgejsten stor og humøret højt. Det lover godt for fremtiden!

Jonstrups hold med de mere erfarne U10 spillere, gik hele vejen til finalen. Med sejre over Gladsaxe, Virum, Værløse og Hørsholms 2. hold i de indledende kampe nåede drengene til semifinalen. Her blev Hørsholms 1. hold besejret 21 – 15 i en hård dyst.

I finalen ventede sidste års vindere af stævnet Malbas fra Malmø. Efter en svær første halvleg, hvor Jonstrups drenge fik en nervøs start og var bagud det meste af tiden med 5 – 10 point, fik drengene deres anden vind efter halvlegspausen.

Med stor viljestyrke, flot samspil og koncentreret forsvarsspil tog Jonstrup føringen i anden halvleg. Jonstrups unge talenter endte med at slå de svenske basketdrenge 44 –36. Det var derfor nogle meget stolte drenge, der kunne tage hjem fra Hørsholmhallen med en flot pokal og guldmedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *