Grim skulptur ved rådhuset
Debat Der står en grim skulptur og skæmmer foran vores rådhus. Er der ikke nogen, der har nogle idéer til, hvad man kan gøre ved dét?

Jeg tænker, at det nok vil være dyrt at få den fjernet på traditionel vis, og at pengene til dét kan bruges bedre på andre ting. Måske er der nogen som har en skærebrænder eller noget erfaring med metalarbejde, som kunne byde ind med gode forslag og frivillig arbejdskraft.

Det kan også være, at man kunne ombygge den eller bare starte med at spraymale den lidt kreativt, jeg ved det ikke. Noget må der i hvert fald gøres, så alle idéer er velkomne

8 kommentarer om “Grim skulptur ved rådhuset”

 1. Martin jensen siger:

  Hvis man har modet til at få denne radsel fjernet ,
  så kunne man plante et bøgetræ ,lave et bed med tulipaner og andet smukt rundt om.
  Nogle bænke i bue omkring dette…
  Jernet fra skulpturen må kunne sælges som jern skrot.

  1. Elisabeth Dybdahl siger:

   God idé, Martin – det ville da være meget hyggeligere. Måske kunne man også genanvende jernet til en pænere skulptur – eller måske endda mange små skulpturer, der er jo virkelig meget jern i den radsel, som du kalder den. Det må da kunne bruges til noget fornuftigt. Det er jo kommunens, dvs. vores, jern, og der er rigtig mange penge investeret i det…

 2. Martin Edens siger:

  Er det pølsevognen du mener ? 😀

 3. Elisabeth Dybdahl siger:

  Nej, det er den der Telemachus-én – eller hvad den nu hedder – men måske kunne man støbe den om til en permanent pølsebod med en lille park omkring. Det ville da være hyggeligt, tænker jeg…

 4. Birgit Frederiksen siger:

  Helt enig,
  jeg vil ikke skrive, hvad jeg tænker, når jeg passerer den på vej ind til Rådhuset.
  Skulpturen kunne flyttes til en stor park med andre skulpturer.
  Birgit Frederiksen

  (Baltorpvej 148)

 5. Elisabeth Dybdahl siger:

  Hej Birgit – jeg kan godt se, hvad du mener. Det kunne være, man kunne finde et andet sted, hvor den ville passe bedre. På den anden side er der jo brugt mange penge på alt det jern (jeg tror dog nok, at Carlsberg har betalt for det), så jeg synes ikke, man bare skal forære det væk. Det er jo vores, og jeg tror da sagtens, vi kan finde på noget at bruge det til. Det kan jo også være, at man kunne spørge Carlsberg om ikke de ville være med til at støbe det om til noget pænere – det er jo vores rådhusplads, og det kan vel ikke være rimeligt, at man stiller alle mulige grimme ting på rådhuspladsen i årevis uden at betale leje, tænker jeg.

 6. Elisabeth Dybdahl siger:

  Det er ikke fordi jeg ikke kan lide skulpturer, at jeg synes, den skal væk. Der er mange rigtig pæne og sjove skulpturer rundt omkring i Ballerup – men den foran rådhuset, den er altså grim! Jeg har snakket med rigtig mange af byens borgere om den, og langt de fleste er enige med mig, så jeg håber, vi kan finde på et eller andet at gøre ved det. Måske kræver sådan en kolos, at man tænker godt igennem, hvad der kan gøres og ikke bare lige farer ud og gør en hel masse med det samme. Men jeg tænker da, at man måske kunne lade nogle af byens dygtige graffitimalere lave en midlertidig løsning, indtil man finder den helt rigtige ting at bruge alt det jern til. Jeg ved det ikke, jeg er som tidligere skrevet åben over for alle idéer…

 7. Heinz B Tomis siger:

  Hold kæft manner sjofelt at hælde penge ud af vinduet , når værestedet Støberiet har protesteret i Ballerup avisen ind nedskæringer føj en grimt gang blik .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *