Grim rød bom på markvej overfor Fuglehavevej
Debat Det må være en bommert af værste skuffe, sket et eller andet sted i den folkelige forvaltning, når man foranlediger folk og mandskab til at etablere den slags manifest ind mod en markvej, der midlertidigt udmunder i Jonstrupvej, overfor Fuglehavevej.

Efter fjernelsen for 2½ år siden, af en i øvrigt udemærket velfungerende og ikke mindst smuk træbom længere inde og nede på markvejen. Den blev pludselig en dag blev hevet op og lagt i græsset med bom og stolper. Årsagen viste sig at være; at åbne op for knapt et års senere passage af kæmpe lastbiler i det meste af år 2013 for fjernvarme-eventyrets store lastvogns og gravemaskin-kørsel, ud og ind gennem kile-området.

Indtil sankthansdag henlå det stadig som en fin åben markvejsforbindelse, med sine jord og sten-barrierer på hver side. Hvor den venstre bunke sagtens i dag kunne fjernes, og derved forbedre udsigten for naboer og de mange gående og cyklende, til stor nydelse, af moseområdets mange fugle, dyr og vækster

Ingen troede deres egne øjne, da dette uhyre af en bomløsning pludselig dukkede op. Den oprindelige træbom passede glimrende og pænt til området, uden at dominere det, udfra et daværende godt gennemarbejdet landskabssyn, i forbindelse med den store genopretning af kileområdets storslåede natur og vådområder. Og træbommens rette og tilbagetrukne placering, levnede endvidere en fin forplads, ud mod Jonstrupvej, (kombinerede fortov og cykelsti) og har ufortrødent fungeret godt i alle årene. Og havde kun haft den ene gene, at fårepasserne fra Grantoftegård ofte glemte bomnøglen, når de senere anlagte fårefolde omkring søen skulle besøges.

Det berettiger jo ikke til at foretage den slags utrolig grimme hovsa-løsninger, som ingen kan holde ud at se på. Og skæmmer så hatten passer, hele området.

1 kommentar om “Grim rød bom på markvej overfor Fuglehavevej”

  1. Ole Carlsen siger:

    fuldstændig enig, det er dog det mest rædselfulde syn! – jeg troede det var en midlertidig foranstaltning…..?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *