Flot valgkamp
Debat Hvor har det været inspirerende at deltage i Mette Frederiksens valgkamp. Nye og gamle kæmper gav den en skalle. Det er fællesskabet når det bedst.

Og selvfølgelig lidt nemmere når man har en så god lokal kandidat at kæmpe for som Mette Frederiksen, der nu ser ud til at blive Socialdemokratiets nye formand. Hip hip for det.

1 kommentar om “Flot valgkamp”

  1. Jørgen Flyr siger:

    Flot valgkamp? – en valgkamp om hvem der er værst til at føre asocial flygtningepolitik.Socialdemokratiet påstod de var værst, men Venstre og DF vandt og fører nu asocial politik på fuld drøn, mens socialdemokraterne gnider sig i øjnene. De ser ikke hvilket monster de har været med til at skabe, og har for nogle dage siden valgt nazi-Pia som formand for folketinget. Pia har haft flere møder med nazister rundt omkring, hvilket ikke lover godt for parlamentarismen. Og Mette Frederiksen som er blevet højresocialdemokrat har fjernet sig langt fra det oprindelige socialdemokratiske. Nu følger hun trop med Corydons konkurrencesamfund, er ikke tilhænger af en arbejderklassepolitik men en arbejdspladspolitik (hvad det så end er) og ønsker ikke at gennemføre socialdemokratisk politik sammen med DF, men vil hellere samarbejde med Venstre-regeringen og føre liberal politik.
    Man må korse sig. Hvilket forræderi. Per, der er ikke noget at hippe på oven på det knæfald. Hvis det ikke har vækket dig af tornerosesøvnen, så ………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *