Fin sommercup for Ballerup OK
Orientering De sidste tre torsdage var der anderledes liv i skoven, da det traditionsrige orienteringsløb Ballerup Sommercup blev afviklet med deltagelse af omkring 170 løbere i en gennemgående konkurrence arrangeret af Ballerup Orienteringsklub.

Første etape stod i Egelundsparken i Albertslund, mens de to sidste etaper foregik på klubbens hjemmebane i Lille Hareskov og Jonstrupvang. Udover bakker bød disse skove på lidt af hvert.

Dels en del drilske kvas- og grenbunker efter nylige fældninger og dels tætte brændenældekrat.

Trods en indtil nu blæsende, kølig og våd sommer, brændte solen utrolig nok huller i skyerne præcis når der var brug for det på etaperne, så deltagerne kunne hver gang nyde banerne i bekvemt tørvejr.

Selvom mange fra klubben var optaget af at få arrangementet til at køre, var der også overskud til at deltage i løbene. Desværre blev alle baner vundet af andre klubber, men en af de flotteste præstationer stod klubbens Kasper Ingerslev alligevel for, da han strøg ind på en samlet andenplads på den lange banes godt otte kilometer.

Som altid sluttede finaledagen af med uddeling af præmier og hyggelig fællesspisning ved Ballerup OK’s klubhus med mulighed for grill og forfriskninger. Mange plejer at deltage i denne festlige afslutning, men denne gang lagde valgdramaet en dæmper på gemytterne, da de fleste hurtigt hastede hjem for at følge aftenens valggyser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *