DF kræver dokumentation for portoudgifter
debat Kære Borgmester. Ja, så har vælgerne talt og tak for det!

Og tak for at der stadig er retfærdighed til i Danmark. Valgsejren til Dansk Folkeparti og blå blok viser blot, at det ikke nytter at svine andre partier til med løgn, falskneri og uendelige uretfærdige smædekampagner mod Dansk Folkeparti og Venstre.

Og at det ikke nytter dagen før valget – at sende løgnagtige smædebreve ud til borgerne/vælgerne i Ballerup kommune – afsendt fra dig og Socialdemokratiet, maskeret som et officielt brev fra kommunen.

Ideen måtte vel være, håbet om at kunne skaffe de sidste afgørende stemmer til Socialdemokratiet, lige inden folketingsvalget.

Taktikken kan man diskutere, men måden man har ført denne valgkamp på fra Socialdemokratiets side, taler åbentlyst for sig selv, med den flotte sejr til Dansk Folkeparti og blå blok.

Men min bekymring går nu mere på, hvem det er der har betalt for disse enorme portoudgifter til Socialdemokraternes valgkampagne, sendt fra Ballerup Kommune.

Og ønsker i den forbindelse at kræve dokumentation for, at det IKKE er kommunen – og dermed borgere og erhvervslivet eller med andre ord skatteyderne i Ballerup – der har betalt den enorme portoregning, det er at sende så meget løgnagtig valgmateriale ud til borgerne/vælgerne, maskeret som et officielt brev fra kommunen – for Socialdemokratiet i Ballerup!

Jeg vil se frem til en dokumentation for portoudgifter fra Socialdemokratiet i Ballerup, for propagandapost sendt fra Ballerup kommune, til borgerne i Ballerup.

3 kommentarer om “DF kræver dokumentation for portoudgifter”

 1. helle tiedemann siger:

  De er IKKE afsendt fra Borgmesteren Lone; du burde være klogere. De er såmænd sendt fra vores partikontor i Kbh. Resten af dit tarvelige og usle indhold vil jeg ikke kommentere!

 2. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Lone Madsen fremhæver i et sprogbrug, som ikke er en folkevalgt kommunalpolitiker værdig, følgende: (citat)” løgnagtige smædebreve” og “løgnagtig valgmateriale” (citat slut).
  Når man, som Lone Madsen frembringer et postulat af så grov en karakter, så skal jeg her anmode Lone Madsen om, at fremkomme med dokumentation for de nedlagte påstande.
  I modsat fald forventer jeg, at hun offentligt trækker beskyldningen tilbage.
  Den resterende del af Lone Madsens indlæg, vil jeg ikke kommenterer på, da vi er nede på så lavt et plan, at jeg sjældent har oplevet noget lignende i den kommunal politiske historie.

 3. Irene Jørgensen siger:

  Kære Lone Madsen. Det tyder på, at du ikke selv har modtaget det brev, som Socialdemokraterne udsendte i sidste uge, eller at du i hvert tilfælde ikke har kigget på det. Det fremgår nemlig ganske klart, at brevet IKKE er sendt fra Kommunen, men derimod fra Socialdemokraternes partikontor i København. Med hensyn til indholdet, der blandt andet advarer mod nulvækst, så burde du som DF’er være enig. DF er da i hvert tilfælde selv gået til valg på et ønske om øget vækst. Brevet er på ingen måde maskeret som et officielt brev fra Ballerup Kommune.

  Med hensyn til valgresultatet, så vil jeg, som socialdemokrat, da også gerne takke vælgerne for, at de igen har gjort Socialdemokraterne til landets suverænt største parti, og så ser jeg naturligvis frem til, at DF i den kommende valgperiode indfrier alle de mange løfter, de har afgivet til vælgerne. For man bruger vel ikke næsten 4 år på, at råbe løftebrud efter en regering, som har måtte opgive at gennemføre 10 punkter, men rent faktisk har gennemført de resterende 107, hvis ikke man selv kan “levere varen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *