BSF’s U12 drenge vandt række 1
BSF-U12-Holdfoto-med-trænere-copy.jpg
BSF-drengene vandt række 1 foran AB og Herfølge. Nu er de tildelt en plads i fællesrække øst. Foto: Privatfoto
Fodbold Efter flot spil og gode resultater gennem hele foråret, havde BSF’s U12 drenge spillet sig i en position, hvor de med en sejr i sidste kamp ville sikre sig førstepladsen i række 1.

En gyser var der dog lagt op til, for modstanderen fra Helsingør var blot ét point efter BSF inden kampen.

Heldigvis blev det ikke helt så spændende, for BSF sad på kampen fra start og dominerede alle 60 minutter. Efter lidt mindre end 10 minutter kom de rødklædte foran, og siden blev der i 1. halvleg også udbygget til både 2-0 og 3-0. I 2. halvleg scorede BSF yderligere et enkelt mål.

Holdet har ikke blot vundet, men også spillet rigtig flot fodbold igennem foråret med mange hurtige kombinationer, og det har kastet mange roser af sig fra modstanderne. Også Helsingør var imponerede over BSF, lød det efter kampen fra gæsterne.

BSF vandt række 1 foran AB og Herfølge, hvilket er kulminationen på hårdt arbejde fra drengene og trænerne. Også i DBU har man set, hvor talentfulde årgang 2003 er i BSF, for de har kvitteret ved at tildele BSF en plads i fællesrække øst næste sæson, hvor de bedste hold samles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *