BSF rykker ned
Fodbold To år i træk er det lykkedes BSF at redde sig på et hængende hår, men tredje gang gik den ikke.

BSF kunne ikke selv afgøre det, men resultaterne flaskede sig faktisk således, at BSF ’’blot’’ skulle have vundet mod Greve i lørdags for at redde sig. Kampen endte dog uafgjort, og det ene point var ikke nok til overlevelse.

Greve bragte sig foran i 1. halvleg i en jævnbyrdig kamp, hvor Greve ellers ikke kom frem til meget. Dermed var BSF tvunget til en offensiv i 2. halvleg, og den kom også, hvilket gav pote efter 50 minutter, da der blev udlignet til 1-1.

BSF vidste godt, at det resultat ikke var nok, så som kampen skred frem blev der satset mere og mere, og det endte med at alt og alle blev skubbet frem. Det resulterede i flere chancer til Greve i de døende minutter som følge deraf, men de fik ikke sat bolden i nettet.

Også BSF havde muligheder for at afgøre kampen. Bare i overtiden havde man flere forsøg der kunne være gået ind, samt to frispark tæt på mål, som også kunne være sparket bedre end tilfældet var. Sådan gik det dog ikke.

Kampen blev fløjtet af, og en flok enormt skuffede og triste spillere måtte forlade banen, ligesom også de mange medrejsende tilskuere fra Ballerup og Skovlunde skuffede måtte konstatere, at det er slut med at spille Danmarksserie for nu.

To point skulle BSF have haft mere, så havde man klaret skærene, og ser man over sæsonen, så kan man finde den ene kamp efter den anden, hvor de kunne – og ikke mindst burde – være kommet. Men gør man ikke arbejdet færdigt, så koster det, og det må være de dyre lærepenge for de unge spillere, der dog har kæmpet med alt hvad de har haft.

BSF skal efter sommerferien spille Sjællandsserie. Spændende bliver det at se hvordan holdet kommer til at se ud, men forhåbentlig vil de unge talenter blive i BSF og være med til at rykke op igen. I første omgang venter dog en fortjent sommerferie efter et hårdt forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *