BSF på vej mod nedrykning
Fodbold Kursen er sat mod nedrykning, efter at BSFs 1. senior torsdag aften i Valby ikke kunne besejre bundholdet Fremad Valby. Kampen endte 2-2.

Det ene point kunne BSF ikke bruge til meget. Inden kampen var kravet en sejr, hvis der skulle være en realistisk chance for at overleve inden de sidste to kampe, men den sejr kom ikke. En forfærdelig 1. halvleg uden gejst og energi betød, at BSF var bagud med 2-0.

I 2. halvleg var det et helt andet udehold, der kom på banen, og det lykkedes også for Jonas Zederkopff at få reduceret efter et hårdt pres mod Fremad Valbys mål. Med 10 minutter igen kom også udligningen, og så blev der satset til sidst.

Desværre for BSF lykkedes det ikke at få scoret yderligere et mål, selvom chancerne var til det.

Det betyder, at holdet nu er fire point efter Kastrup, der er på den rigtige side af stregen. Med to kampe tilbage er det matematisk altså stadig muligt at overleve i Danmarksserien.

Realistisk set må man dog sige, at procenterne for at overleve er meget, meget små, og allerede i weekenden kan det være slut. Enten hvis BSF ikke slår B 1903 på hjemmebane, eller hvis holdene lige over stregen alle vinder, så vil BSF også matematisk være rykket ned.

Kampen mod B 1903 spilles på lørdag klokken 13.00 i Ballerup Idrætspark (Gryden). Det er sidste hjemmekamp før sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *