BSF-drengene vandt pinsepokalen
BSF-U-12.jpg
fodbold BSFs U12-drenge fik sig deres livs største fodboldoplevelse, da de vandt Pinsecuppen i Nykøbing Falster efter tre dages fodbold i pinsen.

Et hårdt program ventede med seks puljekampe, hvor det i en meget tæt pulje efter et par dramatiske kampe lykkedes for drengene at komme videre til semifinalen. Her ventede vinderen af den anden pulje, Farum.

Det blev en meget tæt kamp, hvor BSF med et langskud sikrede sig det afgørende mål og dermed en sejr på 1-0.

Nu ventede finalen på en flok trætte spillere. Her ventede FC Jonstrup, og de kom bedst fra land, da BSF lavede selvmål tidligt i kampen. Der blev dog udlignet, og herefter havde BSF flere kæmpe chancer, men de blev ikke sat ind, og så skulle kampen i straffesparkskonkurrence.

Her scorede BSF på fire spark i træk, mens målmanden reddede to af Jonstrups spark. Så var sejren hjemme, og jublen kunne bryde løs.

De over 100 BSF-tilskuere spurtede ind på banen og tiljublede spillerne, der var helt ekstatiske. Der blev sprøjtet med og drukket (børne)champagne, spillet ’We are the Champions’ og jublet igennem, inden podieceremonien ventede og pokalerne blev overrakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *