Bjarnes Pølser tog til hovedstaden
Pølse-event-Fotograf-Kristina-Parkov-copy.jpg
Flemming Østergaard og Mark Lé Fevre kiggede forbi Bjarnes Pølser, da den for en stund var rykket til hovedstaden. Foto: Kristina Parkov
ædegilde Bjarnes Pølser i Ballerup var kørt en tur til Østerbro tirsdag den 2. juni.

Den populære pølsevogn fra Ballerup var blevet særligt udvalg til at spille hovedrollen i et lille reklamestunt for oplevelsesudbyderen Go Dream’s nyeste påfund: Et gavekort for to til ’Gå amok i en pølsevogn’.

Nye oplevelser skal testes af et publikum, fortæller Go Dream, så tirsdag formiddag i halvgråt og regnfuldt vejr, rullede ’Bjarnes Pølser’ ind på parkeringsområdet foran Go Dream-huset, der ligger ud til søerne på Østerbro.

Her blev halvtaget slået op, grillen varmet og der blev budt på pølse-amok-spisning til de fremmødte.

Blandt gæsterne var Flemming (Don Ø) Østergaard og komiker Mark Lé Fevre, som fik en bid mad fra Danmarks bedste pølsevogn, som ’Bjarnes Pølser’ to gange er blevet kåret som af henholdsvis Madmissionen på P3 og The Voice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *