Alt flaskede sig for BSF
BSF-bold.jpg
Et kampråb inden slaget og det virkede. Det blev til en sejr på hele 7-0 til BSF, der stadig kan redde livet i Danmarksserien. Foto: Privatfoto
Fodbold Inden lørdagens kamp i Danmarksserien var der næppe mange, der turde tro på, at BSF kunne overleve. Men med en kæmpe sejr på 7-0, samt med øvrige resultater der flaskede sig, kan alt dog nu pludselig ske i sidste runde.

Det var sidste hjemmekamp inden sommerferien, da BSF mødte B 1903. En kamp, der skulle vindes. BSF kom også godt fra start, og efter et kvarter kom der hul på bylden, da Rajko Lekic fangede bolden foran mål og sparkede den i nettet.

Et kvarters tid efter kom Jonas Zederkopff også på tavlen, da han fangede en returbold fra keeperen efter et langskud, og inden pausen kom der yderligere et mål. Frederik Larsen blev revet ned i feltet, og der blev korrekt dømt straffe. Det sparkede han selv, og så stod den 3-0.

B 1903 fik også smidt en mand ud inden pausen, da en hævnakt gav direkte rødt. Dermed så det godt ud for hjemmeholdet, men BSF ville mere endnu, og efter 10 minutter af 2. halvleg gjorde Mads Randrup det til 4-0 til jubel for de små 200 tilskuere i Gryden.

Mere drama kom, da B 1903s målmand rev Mergim Bakiji ned i feltet. Straffespark og direkte rødt til modstanderens keeper. Så måtte en markspiller ind på mål, men han kunne ikke redde straffesparket fra Rajko Lekic.

Kort efter scorede Lekic igen og lavede dermed hattrick, og i overtiden kom også Mergim Bakiji på måltavlen med det sidste mål til 7-0. Sæsonens største sejr, og faktisk den største sejr overhovedet i Danmarksseriens pulje 1.

Status inden sidste runde er, at der er lagt op til et kæmpe drama. BSF er ét point under stregen og kan dermed ikke selv afgøre det. BSF skal selv vinde over Greve, og sker det, så redder BSF sig såfremt Kastrup IKKE vinder deres kamp. Det er det mest sandsynlige scenarie, men hvis Fredensborg taber deres kamp, kan BSF også gå forbi dem med en sejr.

Det er tredje år i træk, at BSF er involveret i et stort nedrykningsdrama. To år i træk er det gået godt. Samtlige kampe starter klokken 15.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *