Allersidste udkald for BSF
fodbold Det ser efterhånden ud til at BSF er på vej mod en nedrykning

Efter en vigtig sejr den 23. maj, så ventede en skæbnekamp i lørdags mod Kastrup. Den blev tabt med 2-1. BSF kom ellers på måltavlen via et straffespark, som Jonas Zederkopff satte ind, men det var ikke nok.

Tre kampe resterer i Danmarksserien, og BSF har nu fire point op til den rigtige side af stregen. Det kan dermed godt lade sig gøre endnu, og med to kampe forude, hvor BSF møder hold, der er placeret dårligere i rækken, er kravet to sejre.

Vinder BSF ikke de to næste kampe, så er det reelt farvel og tak. Vinder BSF de næste to kampe, vil der med al sandsynlighed vente en gyser i sidste runde.

Torsdag spiller BSF mod Fremad Valby på udebane klokken 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *