Åben træning for piger
pigefodbold-fot-steen-trolle-copy.jpg
BSF vil have flere pigetalenter og tilbyder derfor ’åben træning’ hver tirsdag i juni for årgangene ’00-’03 Foto: Fodboldforpiger.dk Foto: Privatfoto
Fodbold Talentfulde piger i årgang 2003, 2002, 2001 og 2000 har mulighed for at deltage i åben træning i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Træningen finder sted alle tirsdage i juni fra klokken 17 til 19 i Ballerup Idrætspark.

BSF har stort fokus på at udvikle talenter indenfor pigefodbold – og har god succes med det. De bedste hold blandt kvinderne og pigerne spiller på licens fra DBU og tilhører landets elite i 3F Ligaen samt U17 Ligaen.

Klubben vil dog gerne styrke sin position yderligere og derfor nu dette nye tiltag med åben/gratis træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *