250 cyklister luftede jernhestene
Cykeldag-2015-31-copy.jpg
Både store og små fik trådt i pedalerne ved den årlige Store Cykeldag i Ballerup. Foto: Mikal Schlosser
cykeldag Cirka 250 glade cyklister tilbragte et par timer i sadlen, da der søndag var Store Cykeldag i Ballerup.

Søndagens Store Cykeldag i Ballerup bød både på sommersol, skyer og blæsevejr, men alle de cirka 250 deltagende cyklister var ved godt mod, da det årlige cykelarrangement rullede ud på pladsen foran Ballerup Rådhus.

GALLERI: Billeder fra Store Cykeldag

Klokken 10.00 var der velkomst ved borgmester Jesper Würtzen og formanden for social- og sundhedsudvalget Lolan Ottesen. Efter fælles opvarmning kunne de deltagende cyklister få sved på panden på fire forskellige ruter. På familieruten var der udfordringer og sjov undervejs med blandt andet sæbebobler, trompetspillere og keglebane.

Efter cykelturene kunne cyklister og børn besøge stande, opleve magisk underholdning og blive ansigtsmalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *