150.000 kroner fra stafetten i Smørum
Stafet-for-livet-2015-2-copy.jpg
Kræft Målsætningen for Stafet For Livet - Egedal blev opfyldt – både hvad angik deltagerantal og resultat.

I weekenden var der ’Stafet for Livet’ i Smørum. En 24-timer lang stafet til fordel for kræftramte – med det formål at samle en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Vejret vist sig fra den udfordrende side, der var både sol, blæst og megen regn, men som vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, Per Larsen sagde, så er det også en udfordring af have kræft og her fik alle oplevet både det sjove og søde men også det sure og besværlige.

Stor succes

Stemningen på pladsen var i alle 24 timer helt fantastisk, fortæller arrangørerne. Underholdningen var alsidig, forplejningen i top og alle ydede et enorm indsats.

Lysceremonien om aftenen var som sædvanlig meget stemningsfuld og gav tid til eftertænksomhed og at mindes de der tabte kampen til kræften, dem der stadig kæmper, men også dem der vandt over sygdommen.

Der var ved stafettens start tilmeldt 313 deltagere og 31 fightere. Ved afslutningen oplyste en glad og træt formand Peter Theis Marcussen at stafetten havde overgået alle forventninger og at der i alt gået 9.475 runder og det blev til cirka 5.550 kilometer.

Regnskabet er ikke endelig opgjort, men arrangørerne forventer at overskuddet kommer til at ligge i nærheden af 150.000 kroner, som alle går til Kræftens Bekæmpelse.

Stafet-for-livet-2015-(1)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *