World Trade Center viser sig frem
WTC-copy.jpg
Hvis man er interesseret í at høre om det sidste nye der rører sig indenfor erhverv, data og ledelse, så er det i World Trade Center det sker. Foto: Arkivfoto
Business Lejerne i World Trade Center holder åbent hus med masser af erhvervssnak og inspiration.

Der bliver plads til masser af erhvervssnak og innovativ inspiration når lejerne i World Trade Center holder åbent hus-arrangement onsdag den 20. maj mellem klokken 15 og 18.

Her vil interesserede kunne høre mere om fremtidens erhverv og høre foredrag med spændende personer som iværksætteren Martin Thorborg, Jakob M. Jørgensen fra 3D Printhuset, superbruger Niclas Becker Poulsen og fremtidsforskeren Louise Fredbo-Nielsen.
Udover foredrag vil man kunne høre en masse foredrag om Big Data via de sociale medier og ledelse og livskvalitet. Denne gang er det lejerne selv, der går på talestolen og vil fortælle en masse om deres egne erfaringer og arbejde.

Dertil kommer en række aktiviteter som f.eks at prøve en Segway, en BrainLightstol, et foredrag om fordelene ved at lease en bil, man kan opleve sig selv på video og få en rundtur i huset tur med WTC-direktør Lars Gøtke.

Selvfølgelig bliver alt garneret med mad fra grillen, musik med bandet Lizette Flannovs Quartet og masser af muligheder for netværk.

Alle er velkomne og man kan bare kigge indenfor i Ballerups nye erhvervshus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *