Vind Susanne Biers film ’Serena’
serena-copy.jpg
Jennifer Lawrence er Serena og Bradley Cooper manden George. Foto: Nordisk Film
konkurrence Nu er Susanne Biers film ’Serena’ med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper ude på dvd - og Ballerup Bladet har fået fingre i fem af slagsen.

Året er 1929, og det forelskede, nygifte par, George og Serena Pemberton, rejser til Smokey Mountains i North Carolina, hvor George allerede er ved at opbygge et tømmerimperium.

Serena viser sig hurtigt at være mændene ligeværdig. Hun tilser skovhuggerne, jager klapperslanger og redder endda en mands liv i skoven.

Med al den magt og indflydelse, som George og Serena efterhånden tilegner sig, nægter de at lade nogen som helst stå i vejen for deres altoverskyggende kærlighed og ambitioner.

Men da Serena opdager Georges skjulte fortid og samtidig må acceptere sin egen uforanderlige skæbne, begynder deres passionerede ægteskab at smuldre og bevæge sig mod et dramatisk opgør.

Vind filmen

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af filmen ’Serena’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Susanne Biers store gennembrudsfilm fra 1999 med Sidste Babett Knudsen og Niels Olsen i hovedrollerne?

Send dit svar samt navn og adresser på mail til: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 1. juni klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.