Vindere af billetter til middelaldermarked i pinsen
Middelaldermarked-copy.jpg
Riddere højt til hest dyster på middelalder-markedet til stor underholdning for både store og små. Foto: pressefoto
Konkurrence I pinsen er der igen kæmpe stort middelaldermarked i Valbyparken, og Ballerup Bladet har fået fingrene i 10 familiebilletter, der hver giver adgang for to voksne og op til tre børn. Dem har vi udloddet og vinderne er nu fundet.

Det er niende gang der afholdes Københavns Middelaldermarked i Valbyparken, en begivenhed der bare vokser og vokser for hvert år. Sidste år lagde knap 30.000 besøgende vejen forbi middelaldermarkedet, der byder på riddere, vikinger, storslåede kampe, ridderturneringer med heste, koncerter med middelaldermusik og selvfølgelig øl og helstegt pattegris samt et hav af boder og aktiviteter for både børn og voksne.

Middelaldermarkedet er i år udvidet massivt, så der både er længere åbent og et endnu større areal at boltre sig på. Derudover har de øget antallet af aktører fra 1000 til 1300, tribunerne stiger fra tre til seks, og så er der for første gang i år også kvindelige kæmpere med på markedet og sværdkampsturneringer med hold, så der vil være op til 42 kæmpere i kamp ad gangen.

Man kan læse meget mere om markedet, der finder sted i dagene 22. til 25. maj på www.kmm.dk.

De vandt billetter

Birgitte Olsen fra Måløv, Ninna Larsen fra Skovlunde, Gurli Panzio fra Smørum, Lene Schmidt fra Ballerup, Joan Klint fra Herlev, Emil Bonnichsen fra Smørum, Kim Lundgreen fra Ballerup, Martin Nielsen fra Herlev, Pia Rohde fra Måløv og Linda Sandell fra Ballerup.

Alle har fået tilsendt deres familiebillet på den mail, hvorfra de sendte svaret på konkurrencen.