Velværecenter udvider
velværd.jpg
Forretningsnyt Siden 1. januar har 41-årige Rikke Thomsen Wolgast drevet ’Dit Velvær’ i Smørum Centret, hvor folk kan få kostvejledning, træning og deltage i forskellige bootcamps.

Det går strygende, og derfor har Rikke besluttet at udvide biksen, så der kommer endnu en sal til blandt andet crossfit boksetræning og kettlecross.

Udvidelse betyder 200 kvadratmeter mere plads at boltre sig på, og salen bliver indviet på fredag klokken 16, hvor alle er velkomne til at kigge indenfor.

Rikke Thomsen Wolgast har været i fitnessbranchen i cirka 18 år, og før hun åbnede Dit Velvær har hun blandt andet arbejdet i Fitnessworld i Herlev, Ballerup og Måløv. Til daglig bor hun i Egebjerg med mand og to børn.

Dit Velværd er nu oppe på 10 instruktører og personlige trænere og mere end 45 hold om ugen – foruden de løbende bootcamps hver sjette uge. Og i forbindelse med udvidelsen bliver der også føjet yoga til – i samarbejde med Pippi Yoga ved Lis Larsen fra Ballerup,

»Der har været stor efterspørgsel på det, og jeg mener det er en super god kombi til alt andet træning, vi har på programmet,« siger Rikke.

Man kan læse mere på www.ditvelvaer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *