Uansvarlig omgang med borgernes penge
Debat Jeg læser i Ballerup Bladet den 12. maj om kommunens planer om at ændre på trafikken i Ballerup Syd. Jeg hæfter mig særligt ved, at den ’’fantastiske’’ 1.000 meter Supercykelsti skal nedlægges og at der i stedet skal etableres en rigtig cykelsti.

Hvem oppe på rådhuset sidder og udtænker disse fjollede projekter? Først laver man en cykelsti, som i øvrigt er forkert konstrueret. Man bruger ressourcer og penge på at udbedre cykelstiens åbenlyse fejl. Nu kommer Teknik- og Miljøudvalget så med en ny plan, som ændrer cykelstien og vejføringen.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan nogen med bare rimelig fornuft kan se logikken i at spilde pengene på denne måde. Man forvalter vores skattekroner, som om at man plukker dem fra pengetræer i nærheden og at der er uendelige mængder af dem.

Findes der en plan i Teknik- og Miljøudvalget, eller tager man det sådan lidt hen ad vejen?

5 kommentarer om “Uansvarlig omgang med borgernes penge”

 1. Poul E Pedersen siger:

  Korrekt beskrevet, Lars.

  Dette er en af de største fiaskoer der er lavet i kommunen, så vidt jeg ved.

  Jeg vil tro at når de nu tilbageføre det hele som det var før, har det kostet kommunens skatteydere godt en million kroner eller mere. ??

  De to ansvarlige i teknik og miljø, indrømmede åbent at de ikke havde kontrolleret arbejdet undervejs pga tidspres på andre projekter.

  På trods af at vi der bor langs fortovet flere gange havde kontaktet kommunen, og omg. bedt dem
  komme og stoppe vanviddet, men man havde som sagt ikke tid.

  Selv arbejderne der hævede fortovet i forhold til de tilstødende stier, rystede på hovedet over resultatet, men sagde det var sådan de havde fået besked på at det skulle gøres.

  PS.

  Helle Tiedemann var desværre fraværende (muligvis på ferie) under hele processen.

 2. Jan Ynborg siger:

  Ja der er ikke noget at sige til vi danskere lider af den nye folkesygdom politiker lede, tænk hvad vi kunne få for alle de penge der er blevet brugt på at etablere en rampe på kirke pladsen en supercykelsti som ikke er så super at den nu skal fjernes blot for at anlægge en ny et andet sted. Var der nogen der sagde MOLBO historier, det er ihvert fald tæt på.

 3. jørgen flyr siger:

  Er der nogen der har ruttet med borgernes penge er det de konservative:

  Måske har I glemt bankpakke 2, som Lene Espersen forærede bankerne,
  eller hvad med Bengt Bentsen foræringer til bankerne med nye lånetyper afdragsfire lå, hvilket har gjhort at han i dag er lobbyist for bankerne i EU, hvor han også er valgt som medlem af parlamentet, eller hvad med hans 40 årige skatteaftale med Mærksk, så de ikke skulle betale samme skat som i Norge. Elkler hvad med Per Stig Møller, der som udenrigsminister løg om Iraqks besiddelse af atomvåben, hvor han stolede mere på den amerikanske udenrigsminitser Pwels løgne end på FNs generalsekretær, at det var rent spin. Hvad har Danmarks krigsdeltagelse i Irak og Afghanistan ikke kostet menneskeligt og økonpomisk?

  De konservative har været en økonomisk katastrofe, og en dempokratisk falliterklæring. Hvis det stod til de konservative havde kvinderne forsat ingen stemmeret, og vi havde forsat et landsting, hvor det var godsejerne der bestemte i Danmark. Endvidere havde størstedelen af befolkningen heller ikke stemmeret.

  De konservative har overlevet sig selv, og trods de er det parti der er mest forgyldt med partistøtte, er de nu på vej ud af folketinget. Nazi-konservatismens dage er talte – håber jeg.

 4. jørgen flyr siger:

  Preben Wilhjelm om de konservative:

  Det ærværdige, gamle Konservative Folkeparti har det rigtig skidt. Hvem skulle have troet, at Bendt Bendtsen skulle gå over i historien som partiets store stemmesluger? 10 procent, det svarede ikke til partiets selvforståelse. Siden da er det halveret.
  Det er heller ikke nogen taknemmelig opgave at formulere det konservative projekt. Den finske tegner og humorist Henrik Tikkanen har rammende sagt, at det konservative projekt er at kæmpe for bevarelse af alt det, man var modstander af, da det blev indført. Men den er jo ikke så nem at sælge. Lars Barfoed var klar over, at der måtte gøres noget. Han satte sig sammen med yngre kræfter for at tegne partiets profil. Efter et års tid så vi resultatet i form af en kronik af formanden i Berlingske Tidende, en udsøgt samling af almindeligheder og både-og’er, til sidst samlet i én sætning: “Man kan også udtrykke det sådan, at det handler om ordentlighed.”
  Det mærkelige er, at de med dét projekt håber at komme tilbage på 10 procent. “Det handler om
  ordentlighed”! Den må da være god for 98 procent!
  Partiets krise fatter de da heller ikke. Det er simpelthen så uretfærdigt! De har oven i købet personligheder, der overstråler alle andre. Partiet har endda udgivet en bog, der hedder Det konservative fyrtårn. Hvert andet kapitel er skrevet af en af beundrerne, hver andet af Per Stig Møller selv. Så er man nogenlunde sikker på, at lyset ikke bliver sat under en skæppe. Han var, som det blev sagt dengang, VK-regeringens største intellektuelle begavelse. Jaså? Hvad var det han sagde, da han endnu mere skråsikkert end Fogh begrundede den folkeretsstridige invasion af Irak med Saddams masseødelæggelsesvåben, og det så viste sig, at de ikke eksisterede? “Saddam kunne jo bare have bevist, at han ikke havde dem!” Undskyld mig, man behøver ikke at have forlæst sig på franske filosoffer for at vide, at det er principielt umuligt at føre et negativt bevis. Det står på en af de første sider i enhver elementær introduktion til logikken eller til videnskabsteori. Det er principielt muligt at bevise, at noget findes. Det er principielt umuligt at bevise, at noget ikke findes!
  Intellektuelt fyrtårn? Det minder mig om Rubjerg Knude fyr, som jeg besøgte hver sommer i
  min barndom. Lysets rækkevidde var 12 sømil. Det må kaldes beskedent. Forøvrigt er fyret for længst sandet til og slukket, og i stedet brugt som sandflugtsmuseum. Symbolikken er til at tage og føle på!
  Men det udelukker selvfølgelig ikke, at Per Stig var VK-regeringens største intellektuelle begavelse. Jeg mener – når man tænker på de andre …

  fra “Som en mønt på højkant” (2015)

 5. Martin jensen siger:

  En debat der handler om en cykelsti ,ender med at handle om de Konservative .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *