Tredje nederlag i træk
Fodbold Intet er afgjort, men det begynder at se mere og mere svært ud for BSF i Danmarksserien, efter at holdet lørdag på hjemmebane i Gryden tabte 1-4 til KFUM Roskilde. Status er efter 20. spillerunde, at der er fire point op til nedrykningsstregen.

BSF fik ellers en drømmestart på opgøret, da en stor fejl af udeholdets målmand betød, at angriberen Mergim Bakiji kunne opsnappe bolden og med en inderside sikkert sætte den ind til en 1-0 føring efter lidt over fem minutters spil.

Lidt for passivt forsvarsspil betød dog, at føringen ikke holdt længe, for få minutter senere brød KFUM Roskilde igennem og gjorde det til 1-1. Kort efter måtte BSFs keeper Alexander Horsebøg hive en stor redning frem for at undgå endnu en scoring mod sig.

Inden pausen gik det dog galt igen, for et flot veltimet dybdeløb og en ligeså flot aflevering på det helt rigtige tidspunkt sendte KFUM Roskildes hurtige angriber alene mod Horsebøg. Den blev sendt sikkert i nettet. 2-1 stod den således, da der var pause.

Desværre for BSF var det modstanderne, der kom bedst i gang med 2. halvleg, da de kort inde i halvlegen øgede til 3-1. Kampen ramte herefter en stille fase, hvor udeholdet stillede sig ned og forsvaret – tydeligvis og forståeligt nok tilfredse med stillingen.

Sidste livline kom i det 77. minut, da en BSF spiller kom alene igennem med målmanden, men den blev braget over mål, og i stedet afgjorde KFUM Roskilde det helt og aldeles med en sen scoring til 4-1, der flot blev sparket i fjerneste hjørne.

BSF er på ingen måde ude af Danmarksserien endnu, men der venter et par skæbnekampe forude, hvor der skal point på kontoen, hvis håbet om overlevelse skal bevares. I næste uge skal BSF en tur til Jægersborg for at spille mod rækkens nummer tre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *