Topdanmark smed tøjet
Topdanmark-smider-tøjet-copy.jpg
Pernille Fogh Christensen har koordineret indsamlingen hos Topdanmark, der i alt fik samlet 2,7 ton tøj sammen til Røde Kors’ Smid Tøjet-kampagne. Foto: Arkivfoto
indsamling Medarbejderne hos Topdanmark i Ballerup har været virkelig gode til at smide tøjet - til fordel for Røde Kors, vel at mærke.

Virksomheden deltog i ’Smid Tøjet’-kampagnen og de mange medarbejdere har i alt samlet 2, 7 ton tøj ind – og har dermed placeret sig i top fem over virksomheder, der har doneret mest tøj til Røde Kors.

Pernille Fogh Christensen, CSR-ansvarlig i Topdanmark, har koordineret kampagnen i Topdanmark og hun er glad og stolt over resultatet:

»Det er fantastisk med den store opbakning, indsamlingen har fået blandt vores kollegaer. Men det allerbedste er at vide, at alt det tøj, vi har indsamlet veksles til penge, som går til nødhjælp – og det er der i høj grad brug for i dag,« siger hun.

Alt det tøj, som Topdanmark og resten af landet har indsamlet til Røde Kors, vil blive sat til salg i Røde Kors’ genbrugsbutikker eller solgt til internationale opkøbere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *