Svømmere svinger penslen
triton-malerdag.jpg

????????????????????????????????????

Triton-svømmere i deres rette element, foran bassinet i East Kilbride hallen. For en kort stund var de dog på malerholdet. Foto: Privatfoto
Svømning En gruppe svømmere fra Triton Ballerups elitehold skiftede sidst i april for en stund badehætten ud med malerpenslen for at friske væggene i East Kilbride hallen op.

Det hele kom sig af, at livredder Paw Hansen og Tritons elitetræner Morten Marstrand fik en hyggelig snak ved bassinkanten. Paw Nielsen fortalte, at hallen i den grad trængte til at blive malet og så bød træneren ind med forslaget om, at hans hold på 18 svømmere sagtens kunne male de vægge.

Sådan blev det og de mange og trænede svømmer-arme fik hurtigt gjort væggene hvide, dog med den lille krølle på det hele, at det hjørne som Triton råder over, blev Triton-røde. Trods den store indsats fik svømmerne ikke nået alle væggene, men der bliver ordnet henover sommeren, lover de.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *