Stor succes hos BSFs U12’ere
BSF-årgang-2003-2-copy.jpg
Årgang 2003 - U12 - har fået vokseværk. Foråret har budt på en fordobling i antallet af spillere. Foto: BSF
fodbold U12 årgangen i BSF er lige nu lidt af en solstrålehistorie.

I løbet af den sidste måned til halvanden er der kommet nye drenge til hver træning, og det samlede antal spillere er fordoblet på årgangen.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at der stod mellem 20 og 25 drenge til træning. Mandag og onsdag aften står der nu hver gang over 40 drenge, der elsker at spille fodbold og gerne vil blive endnu bedre til det.

Drengene har fået nye materialer til forårets turneringer. Der er skaffet mange nye bolde og Schlæger har sponsoreret nyt spillersæt til hele årgangen.

Tre hold er tilmeldt i turneringer – række 1, 2 og 3 – men det er ikke nok til 40 spillere, så trænerne på årgangen har sørget for at lave ekstra kampe til de nye spillere, så de også får spillet kampe.

Også sportsligt går det fint. 1. holdet, der spiller i en af de bedste puljer i række 1, er aktuelt på andenpladsen. I søndags mødte holdet det bedste U12-hold fra LSF, og efter en spændende kamp blev resultatet 2-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *