Smørums skoleelever løber for børn i sorg
velgørenhed Onsdag den 20. maj er alle børn og unge i Smørum med til at gøre en forskel for andre børn og unge, som har det svært.

De i alt 1.700 elever fra skolerne Boesager-, Balsmose- og Søagerskolen deltager nemlig i et særligt børneløb til fordel for organisationen Børn, Unge & Sorg.

Det er cykelholdet Team Giv Håb, der står bag løbet, som har til formål at sætte fokus på Børn, Unge & Sorg og de 140.000 børn og unge, som hvert år oplever, at deres far, mor eller søskende rammes af alvorlig sygdom eller dør.

Eleverne får en »sponsorkontrakt« med hjem, så de kan spørge deres forældre, bedsteforældre eller andre, om de vil være sponsor for deres indsats. Sponsorerne forpligter sig til at betale et selvvalgt beløb for hver kilometer, eleven løber på ruten ved Smørum Kulturhus den 20. maj.

Eleverne løber i hold på dagen, hvor der også er planlagt fælles aktiviteter på tværs af skolerne, så eleverne bliver godt rystet sammen og får en hyggelig og aktiv dag sammen.

Når eleverne ved, hvor mange kilometer, de har løbet, indsamles pengene og overrækkes samlet til Børn, Unge & Sorg.

På dagen er velgørenhedscykelholdet Team Giv Håb også med i børneløbet for at motivere og støtte Smørums børn.

Samme cykelhold besøger også Ballerup på Store Cykeldag, hvor de både cykler med rundt og har en stand på markedspladsen, så alle kan komme og høre mere om holdet og deres arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *