Skæbnekamp venter forude for BSF
fodbold BSF burde have fået point i weekendens kamp mod Jægersborg i Danmarksserien, men som det er typisk for holdet i øjeblikket, så blev det stik mod spil og chancer til et nederlag på 1-0.

Udeholdet fra Ballerup-Skovlunde havde ellers adskillige store chancer, men i stedet var det Jægersborgs ene mål i første halvleg på en omstilling, der afgjorde kampen.

BSF havde stolpeskud, og Jægersborgs keeper havde flere mirakelredninger, men ind ville bolden ikke.

Udligningen kom derfor aldrig, og i stedet måtte BSF se Emil Tidemand blive udvist til sidst i kampen. Endnu et nederlag, og det begynder at se svært ud i Danmarksserien med fem kampe tilbage.

Man kan godt snakke om en skæbnekamp på lørdag mod Fredensborg klokken 13.00 på hjemmebane i Gryden. Det er en kamp, hvor der simpelthen skal point på kontoen. Hvis ikke det sker, så ligner det i den grad en nedrykning.

Kampen mod Jægersborg bød i øvrigt på comeback til Mads Simoni, der har spillet flere hundrede førsteholdskampe for Ballerup IF/BSF. Han indstillede karrieren i vinters, da kroppen sagde fra efter mange år på banen, men nu har han igen meldt sig klar for at tage en sidste tørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *