SIF’s oldboys and -girls spiller pokalfinale
Fodbold Onsdag den 6. maj lægger de lokale helte fra Skovlunde Oldboys & Girls baner til pokalfinalen mod ØsterN Boldklub.

SIF Oldboys & Girls herresenior hold i ottemands-fodbold skal for tredje år i træk spille pokalfinale i den bedste række under SBU.

»Holdet er regerende pokalmester og kan med en sejr over ØsterN Boldklub være den første klub, som har vundet pokalen tre år i træk,« fortæller formand for SIF Oldboys & Girls, Ib Jakobsen Brandtberg.

Kampen bliver fløjtet i gang på Torvevej klokken 18.30 og formanden forventer en meget tæt kamp mellem de to hold – og derfor har de lokale fodboldspillere brug for alt den støtte de kan få fra tilskuerne, hvis holdet skal hive pokalen hjem for tredje år i træk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *