Servicebus til Egebjerg?
Debat Jeg ser, at nu får Måløv gratis servicebus fra den 19. maj. Det glæder mig rigtig meget for beboerne derude. Men så er det, jeg spørger; hvornår kommer servicebussen til Egebjerg?

Der er jo ingen butikker derude,men til gengæld mange ældre borgere samt plejehjem. Det kunne jo godt tænkes,at de ville være glade for at kunne komme nemt til Ballerup, hvor der er bank, apotek og Ballerup Centret.

Ligeledes kunne borgere jo komme ud til Egedal, hvor der er mange skønne steder samt en klub for pensionister. Den hedder Varden og ligger skønt ved en sø. Der er ingen kontingent, så man kan bare komme. Der er sommerferielukket i maj, juni, juli og august. Men den starter op igen 3. september klokken 12.

Så vær sød at se på om ikke det kunne være en idé at få servicebussen til Egebjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *