Sambashow i Centrumgaden
samba-band-copy.jpg
Sambaorkestret og danserne fra Bafo do Mundo kommer igen i år og sørge for stemning og fest i gågaden i Ballerup, når der er ’Open by Night’ på fredag. Foto: Arkivfoto
By Night Der er ’Open by Night’ i Ballerup på fredag og gågaden kommer til at blive fyldt med skønne rytmer, rystende bagdele, pailletter og farverige fjer

Traditionen tro er der sambafest i Ballerup, når butikkerne i Centrumgaden igen i år holder ’Open by Night’. Ligesom forrige år er det den københavnske sambagruppe Bafo do Mundo, der kommer til Ballerup med deres festlige orkester og smukke dansere på fredag den 29. maj.

Sambaoptoget begynder klokken 19 i Centrumgaden omkring Lidl og bevæger sig derefter gennem gaden op til Ballerup Centret og tilbage igen, mens de spiller og danser som var det Rio de Janeiro. Optoget varer omkring en time og plejer at være virkelig festligt.

Både før og efter optoget holder en del af gadens butikker åbent med forskellige slagtilbud og små sjove arrangementer. Der er åbent frem til klokken 21.

Ballerup Centret holder også ‘Open by Night’: Fredagsfest i centret

Wildhorse-3-copy

Opvarmning med Wildhorse Linedancers

Inden sambaen begynder er der opvarmning i Centrumgaden med de lokale Wildhorse Linedancers. De optræder klokken 18.30 i gågaden omkring Lidl.

Linedance danses uden partner og danses på rækker (lines). Det er en danseform for alle der kan lide at bevæge sig til musik – og så er det god motion.

Man kan komme og kigge med – og sikkert også lære et trin eller to på fredag, når der er ’Open by Night’ i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *