Rosenlundskolen har landets næstbedste skolebibliotek
RO-pris-2-1-copy.jpg
Det blev til en flot andenplads for Rosenlundskolens pædagogiske læringscenter, tidligere kendt som skolebibliotek. Foto: privatfoto
Hæder Det var lige ved og næsten for Rosenlundskolen i Skovlunde, da Årets Pædagogiske Læringscenter blev kåret fredag den 8. maj.

Kåringen fandt sted på Kommunernes Skolebiblioteksforenings årsmøde, og her fik Rosenlundskolen en flot andenplads – kun overgået af Skovvangsskolen fra den jyske kommune Favrskov.

I Ballerup Kommune er der i løbet af det sidste år blevet arbejdet meget på skolerne med at udvikle de tidligere skolebiblioteker, så de kan leve op til de nye krav, som fremgår af en ny bekendtgørelse på området. Det indebærer blandt andet et navneskifte fra skolebibliotek til pædagogisk læringscenter.

Rosenlundskolen har fra starten prioriteret det pædagogiske læringscenter meget højt. De har indrettet sig ambitiøst i flere forskellige lokaler, der appellerer til både elever og personale på skolen, og de har sammensat et stort, bredt team af vejledere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *