Politi uge 19
Politibil-genrebillede.jpg
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tricktyveri i Ballerup

En 90-årig kvinde fik en noget uheldig tur på Baltorpvej, da hun onsdag den 6. maj kom gående på gaden.

Omkring klokken 13.30 kom en kvinde hen til hende og begyndte at kysse og kramme hende. Kvinde hængte en række smykker på hende og i forvirringen fik hun samtidig listet kvindens smykker af og forsvandt.

Politiet opfordrer alle, især ældre, til at være opmærksomme på fremmede der vil i nærkontakt. Man skal helst undgå dialog, især når folk udviser en ’mistænkelig adfærd’.

 

To tricktyve efterlyses i Ballerup

Torsdag den 7. maj mellem klokken 13.15 og 13.20 blev en 68-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Borupvang.

Den 68-årige kvinde handlede i et supermarked og da hun skulle betale for varerne, opstod der forvirring, da en mand glemte sine varer.

Kvinden fortsatte ud til parkeringspladsen, hvor hun blev kontaktet af en anden mand, som medbragte en bog og spurgte om vej.

Senere på dagen opdagede den 68-årige kvinde at hendes dankort var stjålet. De to gerningsmænd beskrives som:

A. Mand, dansk af udseende, 40 år, 180 cm høj, almindelig kropsbygning.

B. Mand, 35 år, 170 cm, almindelig kropsbygning. Han var iført en beige/brun vindjakke.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Tre snuppet uden kørekort

Lørdag den 9. maj snuppede politiet ikke mindre end tre bilister uden kørekort. Den første var en 22-årig mand fra Rudersdal, der kom kørende i bil på Ballerup Boulevard klokken 01.45. Den unge mand havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for at køre uden førerret.

Lidt senere, klokken 10.45, standsede en politipatrulje en personbil på Måløvgårdsvej. Føreren, en 46-årig mand fra Værløse, var heller ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for dette.

Klokken 15.49 standsede en politipatrulje en personbil i høj fart på Meterbuen i Skovlunde. Føreren, en 45-årig mand fra Valby, kørte uden et gyldigt kørekort og blev både sigtet for kørsel uden førerret og at have et barn, der ikke var spændt ordentligt fast, i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *