Ny nedtur for BSF
Fodbold Tilskuerne i Vanløse Idrætspark i lørdags overværede en decideret dårlig kamp, da Vanløse bød velkommen til BSF i Danmarksserien.

BSF kom for anden weekend i træk ud af et opgør som taber, da det blev til en sejr til hjemmeholdet på 1-0. Et unødvendigt nederlag for de rødklædte.

1. halvleg bød ikke på mange højdepunkter. Dårligt spil med nærkampe og ufarlige afleveringer betød en halvleg uden store chancer. BSF havde et stolpeskud, men det var reelt også hvad der skete i løbet af de første 45 minutter, udover et par gule kort uddelt af dagens dommer.

Fra starten af 2. halvleg blev der åbnet mere op, men selvom det blev mere offensivt, så var det stadig uden chancer. BSF skiftede midtvejs, da Rasmus Larsen kom ind og fik debut, mens også Alexander Keun kom ind. Med 13 minutter tilbage gik det galt. BSF havde et frispark i en gunstig position, men keeperen greb bolden og satte Vanløse i gang med en kontra. De kom frem til et indlæg i højre side, og bolden blev lagt direkte ind i hovedet på hjemmeholdets angriber, der ikke blev markeret godt nok.

Bagude 1-0 skulle BSF frem af banen, og det blev også forsøgt med en enkelt chance som følge.

Men det blev ikke til mere, og således måtte BSF gå slukørede fra banen igen i denne weekend efter en kamp, hvor Rajko Lekic i øvrigt gjorde comeback efter en lang skadespause.

BSF er under nedrykningsstregen, men der er blot et enkelt point op til holdene på den rigtige side, så der er alt at spille for. I weekenden tager BSF hjemme i Gryden imod KFUM Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *