Nu tages første spadestik til Lidl og beboerhus
lidl-og-beboerhus-malmparken-copy1.jpg
Det nye beboerhus med supermarked i underetagen i Malmparken er på trapperne. Første spadestik tages den 8. maj. Foto: grafik
Byggeri Første spadestik til den nye Lidl og et stort beboerhus på Malmparken tages snart.

Allerede nu er trafikken tung på Malmparken – og inden længe er der endnu en grund til at lægge vejen forbi. Der er nemlig en Lidl og et tilhørende beboerhus på vej.

Bygningen skal ligge på den store tomme stationsplads. En grund der har stået tom siden 60’erne og indtil dato været ejet af boligselskabet Baldersbo. Men nu er den solgt og byggeriet skal til at begynde.

Den 8. maj tages første spadestik til det kombinerede supermarked og beboerhus. Lidl rykker ind i underetagen og ovenpå får Baldersbo et stort beboerhus.

Hos boligselskabet glæder man sig til det nye projekt:

»Der mangler i den grad indkøbsmuligheder i den del af kommunen, så vi solgte grunden med den klausul, at der skulle bygges en dagligvarebutik,« fortæller Søren B. Christiansen, direktør for Baldersbo.

Stort beboerhus

Salget af grunden betyder, at Baldersbo får økonomi til at etablere et 700 kvadratmeter stort beboerhus på førstesalen af dagligvarebutikken.

»Beboerhuset kommer til at rumme to store sale, klublokaler, væksthus og to balkoner med aftensol samt en gigantisk terrasse med udekøkken, urtebede mm. Man kommer til de forskellige rum i beboerhuset via den store terrasse. Dermed kan de forskellige rum benyttes helt uafhængigt af hinanden,« fortæller Søren B. Christiansen.

Også hos Lidl glæder man sig over den kommende butik, der bliver kædens nummer 100 i Danmark:

»Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med byggeriet. Vi glæder os til at kunne introducere Lidl for folk i området og forventer os meget af butikken. Først og fremmest fordi den ligger på et rigtig godt sted: Lige ved siden af stationen, hvor den har en god synlighed, men derudover er der også gode parkeringsmuligheder og det bliver let at komme til butikken,« siger Christian Mercier, der er projektudvikler i Lidls ejendomsafdeling.

Første spadestik til det nye byggeri bliver taget på fredag den 8. maj klokken 14. Byggeriet forventes færdig ved udgangen af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *