Nu kommer beboerhuset
Spadestik-Baldersbo-copy.jpg
Direktør for Baldersbo, Søren B. Christensen, tager det første spadestik i græsplænen, hvor der inden året er omme skal være et nyt beboerhus og supermarked. Foto: Privatfoto
Byggeri Et par hundrede tilskuere var mødt op, da det første spadestik blev taget til det nye beboerhus ved Malmparken.

I fredags var der var sol, pølser og kolde øl ved Malmparken, for der manglede ikke noget, da Søren B. Christiansen, direktør i boligselskabet Baldersbo, greb spaden og tog det første spadestik til det nye kombinerede kulturhus og supermarked ved Malmparken Station. Et par hundrede beboere fra området var mødt op for at høre mere og få sig en lille snak om det nye byggeri, der kommer til at rumme en Lidl i butik i grundplan og et stort beboerhus på 1. sal.

»Det her skal være startskuddet til, at vi får gjort noget mere for Skovlunde. Vi skal have bygget et lægehus, boliger og så skal vi få skabt noget mere liv ved Skovlunde Centret,« sagde Søren B. Christiansen. Det nye byggeri står efter planen færdigt til årsskiftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *