Musikskolen fejrer ’Festlig Fredag’
Festlig-fredag-1-copy.jpg
Koncerter ude og inde, åbne undervisningslokaler, grillmad og brassband-workshop. Der er lagt op til en rigtig festlig fradag på musikskolen. Foto: Privatfoto
Musik På fredag siger Ballerup Musikskole tak for denne sæson med et stort åbent hus-arrangement.

De mange talentfulde musikskoleelever fra Ballerup er ved at gøre klar til den helt store fest i denne uge. På fredag fejrer de endnu engang ’Festlig Fredag’ i anledningen af at sæsonen nærmer sig enden og der snart er dømt sommerferie.

Der er åbent hus på musikskolen på Gl. Rådhusvej på fredag den 22. maj fra klokken 16 til 20.30
Alle Ballerups borgere er velkomne til at komme og opleve musikskolehuset og udendørsområderne, som vil summe af liv, når mange af skolens elever optræder.

Der vil være scener både udendørs og indendørs med koncerter af både bands og solister fra mange musikskoleelever i alle aldre.

Genremæssigt kan man også forvente sig lidt af hvert – både klassisk, jazz, pop, swing, rock og tillige masser af dans.

Alt det andet

Ud over de mange koncerter holder musikskolen også flere undervisningslokaler åbne på fredag. Her kan store som små møde flere af musikskolelærerne, få en smagsprøve på undervisning og måske prøve et instrument, synge en strofe eller tage et dansetrin eller to.

I Parkskolens gård vil der være borde og bænke, så man kan tage sig et hvil og en hyggestund i solen mellem de mange indtryk.

Der vil også være mulighed for at købe lidt at spise og drikke ved musikskoleorkestrets grill eller i Støberiets hyggelige Café.

Festlig Fredag får også besøg af brassbandet WonderBrazz, der afholder åben New Orleans inspireret workshop, hvor både gæster og musikskolens elever kan deltage.

Det fulde program for den 22. maj kan ses på Musikskolens hjemmeside www.ballerupmusikskole.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *