Musikskole-hæder til Ballerup Kommune
musikskole-copy.jpg
Musikskolens bestyrelsesformand Inger Purcill og musikskoleleder Bjørn Holmegård med det fine diplom, som blev overrakt i Tivoli i weekenden. Foto: Bjarne Kaspersen Hansen
Pris Kommunen fik musikpris i weekenden og er nu officielt årets musikskole-kommune.

Det ruller for Ballerup Kommune for tiden, når det kommer til fine priser. I forrige uge blev kommunen udnævnt til årets mest elevvenlige kommune og nu er Ballerup Kommune udnævnt til årets musikskole-kommune.

Hæderen er givet af Dansk Musikskolesammenslutning, DAMUSA, i forbindelse med musikdagene i Tivoli. Ifølge formanden for DAMUSA, Klaus Lynbech er der flere grunde til, at Ballerup får prisen.

»Ballerup Kommune er en foregangskommune på musikskole-området i Danmark. De er et forbillede for andre kommuners prioritering af musikskolernes placering i det samlede billede af folkeskolereformen,« siger Klaus Lynbech og pointerer samtidig, at Ballerup har vist fremsyn og musikkulturel prioritering ved at indrette en nedlagt skolebygning til en musikskolebygning for skoleelever.

Leder af musikskolen i Ballerup, Bjørn Holmegård er stolt af prisen og mener, at prisen motiverer alle, der har med musikskolen at gøre, til at fortsætte det gode arbejde for kommunens børn og unge.

Musikskolen ligger på den tidligere Parkskolen og byder på meget af det nyeste musikalske grej og et instrumentarium og er åben alle ugens dage fra klokken 8-24.

musikskole2-copy

Kultur- og fritidsudvalgsformand Tom Nielsen modtog prisen i Tivoli. Foto: Bjarne Kaspersen Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *