Måløv mangler marginalerne
Måløv-Boldklub-HIF-copy.jpg
fodbold Lørdag eftermiddag var Måløv taget en tur til Hareskov, for at møde rækkens nummer fem.

Begge hold havde en dugfrisk sejr med fra midtugen, og det var derfor to selvtillidsfyldte mandskaber der skulle krydse klinger.

Det blev hurtigt klart, at banen midt i skoven ikke var til alt for meget omgang med bolden, og at en mere direkte spillestil måtte lægges for dagen. Den disciplin mestrer Hareskov, og efter 20 minutter førte det til et hjørnespark, som i første omgang blev for kort, men på akrobatisk vis fik Morten Jensen drejet bolden bagom sit støtteben med hælen, og Thomas Lydolph var chanceløs i målet.

Resten af halvlegen pressede Måløv Hareskov rigtig hårdt, men stillingen holdt dog til halvleg.

De første 25 minutter af anden halvleg gjorde ondt værre for Måløv rent resultatmæssigt, da Hareskov bragte sig på både 2 og 3-0 efter en opspilsfejl og en opdækningsfejl.

Måløv viste dog glimrende moral, og efter et stolpeskud kom reduceringen endelig i det 75. minut. Hareskov praktiserede noget af det mest alternative, og effektive, forsvarsspil længe set, og stod næsten konsekvent med 4-5 mand i det lille felt som en mur foran målet. Der var dog et enkelt lille hul, som Kim Finch Andersen udnyttede resolut.

Måløv fortsatte, og Hareskov placerede yderligere et par mand i deres mur. Ikke desto mindre kom Måløv frem til mange chancer, og efter 88 minutter reducerer Kim Finch Andersen endnu en gang. På trods af massivt pres, så fik Måløv ikke udlignet, men måtte erkende, at den chancemæssige fordeling til trods, så blev det ikke til point denne lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *