Måløv dukket i 95. minut
Måløv-Boldklub-arkivfoto-copy.jpg
Özgür Kaya (nr. 10) scorede for anden weekend i træk Måløvs enlige mål. Foto: (Arkivfoto).
Fodbold 30 rigtig gode minutter var desværre ikke nok for Måløv denne lørdag, da Lyngby scorer sejrsmålet i 95. minut.

Måløv startede ellers som lyn og torden, og på den hurtige kunstgræsbane flød kombinationerne flot. Lyngby blev presset rigtig hårdt på den sidste tredjedel af banen, og efter en række gode forsøg får Måløv tilkendt et straffespark i det 22. minut. Özgür Kaya omsætter sikkert til føring, og Måløv kører herefter på for en 2-0 scoring. Men da den udebliver, går gassen underligt nok lidt ud af Måløv, og Lyngby kommer bedre med. Stillingen holdt dog til halvleg.

Anden halvleg står i skærende kontrast til de første 30 minutter fra Måløvs side, og det er vel kun et godt forsøg fra Nicklas Lind på frispark, og et hovedstød tæt under mål fra Vladimir Radivojsa, som reelt kunne have ført til MB-scoring. En sådan kom ikke, men i stedet indkasserer Måløv et mål efter 77 minutter, da der bliver fedtet for meget rundt på et uheldigt tidspunkt, hvor lidt kynisme ville have været kærkommen. Og sidst men ikke mindst scorer Lyngby i det 95. minut, på et dumt frispark, som bliver fulgt op af en passiv opdækning i feltet.

Skæbnen var hård ved Måløv, men held og marginaler skal som bekendt opsøges, og fokus og kynisme må ligeledes være nøgleordene frem mod tirsdagens kamp mod BFC Lundegården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *