LSF’s sejrsstime brudt
LSF-copy1.jpg
Ledøje-Smørum tabte på udebane mod B 1909. Foto: Privatfoto
Fodbold LSF fik en fin start på kampen mod B 1909, der gik kun godt et minut, før LSF kom til sin første afslutning, da Dennis Jensen fyrede af fra kanten af feltet, men skuddet var uden saft og præcision.

B 1909 overtog kontrollen i kampen midtvejs i halvlegen. Et frispark blev slået ind i den forreste del af feltet, her fik en 1909 spiller fat i den og lagde den til rette for sin medspiller på kanten af feltet, og han afsluttede fladt ved den ene stolpe – uden chance for Lasse Gram.

Hjemmeholdet var generelt et skridt foran gennem stort set hele første halvleg, men på forunderlig vis skulle LSF alligevel komme tilbage i kampen. En lang bold fra forsvaret blev sendt frem uden egentlig adresse, men B 1909’s forsvar kunne ikke rigtig beslutte sig for, hvad de skulle gøre ved den, og i stedet blev det en opportunistisk jagtende Niki, der erobrede bolden fra det passive forsvar. Han kom fri med keeperen og holdt hovedet koldt – han driblede let forbi og lagde bolden i det tomme mål – 1-1.

Det blev en mere lige kamp i anden halvleg. B 1909 var stadig mest på bolden, mens LSF ventede på en god kontra eller en mulighed på dødbolde.

Med en halv time igen kom B 1909’s målmand ud for et solouheld. Hvad der skete vides ikke helt, men pludselig gik han i græsset mens bolden var røget over mållinjen. Måske fik han en forstrækning da han vendte rundt, og det endte med en udskiftning og en markspiller på mål.

Få minutter før tid kom afgørelsen. B1909 fik i en kontra sendt en angriber af sted mod mål. I venstre side af feltet kom Dennis Lind til, og om han fik skubbet eller tacklet eller ingen af delene var svært at se, men angriberen faldt til jorden, og dommeren pegede på pletten – straffe og dobbeltgult til Dennis!

Straffesparket blev placeret fladt ved den ene stolpe. Lasse gik til den rigtige side, men bolden var yderligt placeret og strøg ind ved stolpen til en 2-1 føring til hjemmeholdet.

Efter seks minutters overtid fløjtede dommeren af, og B 1909 kunne fejre en fortjent sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *