LSF og DMI delte point
LSF-copy2.jpg
Ledøje-Smørum havde besøg af Døllefjelde Musse og spillede 1-1. Foto: LSF
fodbold Ledøje-Smørum havde besøg fra Døllefjelde Musse (DMI) i weekenden. Smørumdrengene var i kontrol selvom det var et langt bedre DMI-hold end sidst.

I det 13. minut fik LSF hjørnespark. Efter lidt tjatten endte bolden hos Dannie Riise der prøvede at ”føle” den over i det lange hjørne, men desværre headede en DMI-spiller bolden over.

Umiddelbart efter var endnu et indlæg, men Christian Steen Jensen fik ikke snittet den nok så bolden røg lige forbi stolpen.

Det var som om at Smørum-drengene ikke rigtig var klar i denne periode. Som om de jagtede det vigtige første mål og derfor blev det hele lidt krampagtigt.

Men heldigvis er der jo en halvleg og det var et anderledes tændt Smørumhold der kom på banen. Nu foregik alt spillet på LSF’s præmisser, og der blev spillet hurtigt.

Forløsningen kom i det 52. minut, da en masse gode kombinationer betød, at Morten Larsen udefra følte bolden i det lange hjørne til en 1-0 føring.

Sådan fortsatte det uden at LSF kom til de helt store chancer. Der blev skiftet ud og lidt af rytmen forsvandt eller også gik de bare i stå.

Men så, ud af ingenting fik DMI i det 83. minut en omstilling og med flere Smørum-spillere halsende efter sig fik angriberen lov at sparke og bolden gik i mål.

Så var det op ad bakke og der blev presset på. Men det var en af de dage hvor ikke ret meget lykkedes. Sidste chance kom helt til slut. Gode kombinationer betød at Jonas Johansen var alene med målmanden, men desværre fiskede målmanden en fantomredning ud af ærmet og så blev det ved de 1-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *