Lokale firmaer dyster på pedaler
cykeldag.jpg
Syv lokale virksomheder kæmper mod hinanden i flest cyklede kilometer i maj. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard
kampagne Syv store virksomheder i Lautrupparken har udfordret hinanden i 'Vi cykler til arbejde'

Fredag den 1. maj begyndte den store cykelkampagne ’Vi cykler til arbejde’, der er en tilbagevendende kampagne. Meningen er, at få flest muligt til at lade bilen stå i en måned og i stedet cykle på arbejde frem til den 31. maj.

Der er omkring 66.000 tilmeldte på landsplan og man deltager så med sine kolleger på hold med 4-16 deltagere og det gælder om at cykle flest dage. Hver cykeldag gælder som et lod i lodtrækningen om en drømmerejse og mange andre præmier.

I Lautrupparken i Ballerup har de mange store virksomheder for længst set, at cykelfriske medarbejdere er gode for business. Undersøgelser viser, at motion giver mindre stress og færre sygedage, så for at udfordre hinanden har syv store virksomheder i Lautrupparken udfordret hinanden på cykeldage og flest cyklede kilometer gennem hele maj måned.

Det er en helt igennem venskabelig dyst, hvor både ære og præmier er på spil.

Det er CSR-chef Mikkel Klausen fra KMD, der har fået ideen, der skal bringe lidt liv, fællesskab og fysisk aktivitet ind i det store, men også lidt sterile erhvervsområde.

De syv virksomheder, der udfordrer hinanden i maj måned er KMD, Nets, Schneider Electric, Toms Group., Leo Pharma, Forsvarets Materiel og Forsvarets Personalestyrelse.
Næsten 1000 medarbejdere har meldt sig til den to-hjulede battle, så der bliver godt gang i pedalerne i Lautrupparken og omegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *