Lav din egen film
cph-dox-copy.jpg
Vognporten afholder tre workshops, hvor foto og video af unges egne historier er i fokus. Foto: Pressefoto
workshop Alle har en historie at fortælle, men hvordan fortæller man sin historie, så den både er interessant at se og høre.

CPH:DOX, Københavns internationale dokumentarfestival, er gået sammen med Vognporten og Ballerup Bibliotekerne om en videoworkshop, hvor almindelige unge lærer at fortælle deres ualmindelige historier gennem videomediet.

Udstyret er allerede tilgængeligt for de fleste, for i alle smartphones sidder der så gode kameraer, at man med viden og erfaring og de rigtige programmer, kan optage flotte film.

Så med en smartphone i hånden og de unges historier i fokus giver denne workshop de unge muligheden for at blive bedre fotografer og historiefortællere – og måske kan de gøre en forskel med deres historie.

Alle er velkomne til de tre workshops, der finder sted tirsdag den 12. maj klokken 17.30 til 20.30, tirsdag den 19. maj klokken 17.30 til 20.30 og tirsdag den 26. maj klokken 17.30 til 20.30.

Det er gratis at være med, men man skal melde sig til hurtigst muligt. Man skal skrive en mail med navn, alder, adresse og telefonnummer til fwe@balk.dk.

Alle workshops foregår i Vognporten, Sct. Jacobsvej 1 i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *